Adax er historien om en mands vision om at gøre ideer til virkelighed. At få tanker og forestillinger om et produkt til at munde ud i et lækkert designet mode objekt. En mand, en tanke og en virksomhed, nemlig Adax.

Adax Historie

Adax blev grundlagt i 1982 af Eugen Silfen, som idag er direktør for firmaet, men også den kreative hjerne bag de fleste designs. Det var Eugens vision om at gøre ideer til fysiske mode produkter, som førte til, at han startede Adax. Og idag beskæftiger firmaet over 100 ansatte world wide. For Adax er gået fra at være en lille dansk mode virksomhed til at være en virksomhed, som sælger på mange markeder over hele verden.

Det hele startede med Adax tasker, men efterhånden som mærket blev en større og større succes, så blev kollektionen udvidet med Adax punge, bælter, handsker mm. Og kollektionen udvides løbende med nye spændende produktgrupper, som alle har det til fælles, at de går under kategorien tasker, bælter og accessories.

 

>>> Køb Adax punge og tasker her <<<

 

Adax er ikke bare tasker, punge, handsker mm. Nej Adax er produkter af høj kvalitet med et lækkert design. Eugen har altid arbejdet ud fra en simpel ide; Beauty and functionality. Adax produkterne skal være i et lækkert design, som både er moderigtigt, men også tidsløst og stilrent. Derudover skal produkterne være funktionelle. Det er altså ikke nok, at de blot ser godt ud, kunden skal også kunne bruge dem i hverdagen eller weekenden. Og når der siges funktionelle, så menes der både produktets opbygning, men også holdbarhed, når det gælder slidtage.

En stor del af Adax succes bunder i Eugens simple ide. For designet af taskerne, pungene, handskerne mm er meget tidsløst og stilrent, og man skulle næsten tro, at Adax fik designet sine varer i Italien. Det stilrene design er lækkert at se på, og kombineret med den høje kvalitet af læder gør, som de fleste produkter er lavet af, at en Adax pung eller taske kan holde flere årtier, og stadigvæk bibeholde sin originale charme.

Adax tasker

Adax laver en stor kollektion af tasker hvert år. Selv den dag i dag er det tasker, som står for hoveddelen af Adax kollektion. Firmaet er bygget op omkring de lækre tasker, som kan erhverves til priser fra 900,- kr og op efter. De fleste tasker er dog ensfarvet, hvilket er et koncept, som Eugen har benyttet siden mærket blev grundlagt.
Det er altså ikke billige tasker, men du får et kvalitets produkt, som du kan bruge mange år ud i fremtiden. Så en Adax taske er en investering i fremtiden.
Alle taskerne er lavet af høj kvalitets læder, og de er forsynet med diverse detaljer, som er forskellige fra model til model. Selv om alle taskerne er lavet i læder, så laves de ikke kun i standard farverne sort, brun og grå. Nej du kan få Adax tasker i alverdens farver. Lilla, lyseblå, grøn, sandfarvet, beige, blå mm er blot nogle af de farver, som du kan købe din nye Adax taske i. Så der burde være noget for enhver smag og personlighed.
Alle tasker er forsynet med Adax navnet og firmaets logo. Begge ting pryder produkternes forside, så man aldrig er i tvivl om, hvis man ser en Adax taske på gaden. Du kan nemlig let genkende den, eller også kan du se navnet og logoet på fronten.

Adax henvender sig primært til den modebevidste kvinde, som gerne vil betale lidt ekstra for at se godt ud. Taskerne er i de senere år blevet et mode hit i blandt kendiser, og det har blot styrket mærkets position i Danmark og Norden generelt.

Adax punge

Adax punge er efter tasker den næst største produktgruppe i kollektionen. I modsætning til Dixie punge og clutch, så laver Adax punge i alle mulige størrelser, faconer og farver. De fleste pung er dog ensfarvet, ligesom taskerne. Der er ikke et gennemgående design til pungene, hvilket kun gør det hele mere spændende og personligt. For nu er det pludselig muligt, at skabe sin egen stil ved at kombinere en taske og pung, som du godt kan lide.

Der er dog nogle fælles træk ved Adax pungene, og det er det lækre design, samt at de er rummelige og tilpasset til en normal kvindes behov. Med andre ord så er der taget højde for, at der skal være plads til kreditkort, diverse medlemskort, mønter, sedler, noter og diverse. Det hele pakket ind i et lækkert læder produkt, hvor de mange forskellige punge designs giver et spændende udvalg. For du kan få din pung med lynlås, med knapper, med fold ud osv.

Adax punge kan købes til priser fra 450 kr og op efter. Så det er ikke det billige alternativ, men du får til gengæld et kvalitetsprodukt for pengene.

Adax accessories og kufferter

Som noget nyt er Adax begyndt at lave laptop og Ipad etuier. Lækre læder etuier, som beskytter din bærbar pc ellre Ipad, når du er på farten. I modsætning til de mange andre Adax lædervarer, som er ensfarvet, så er disse etuier meget farverige, og nogle er endda med mønstre på. Så de skiller sig voldsomt ud fra de normale Adax produkter, men det er på en positiv måde.

Desuden laver Adax også kufferter. Store lækre Adax trolleys i lækkert design og simple farver. De er dog ikke lavet i læder, men i en kombination af polycarbonat (pc) og polypropylen (pp), som giver en hardcase trolley, som kan tåle stød og slag under rejsen.
Kufferterne er i samme høje kvalitet, som alle de andre Adax produkter, og de er funktionelle og indrettet på en smart måde. De moderne trolleys kan både bruges af mænd og kvinder, da designet er unisex.
En Adax kuffert koster fra 700,- kr og op efter.

 

Som du kan læse af ovenstående, så er Adax et firma, som satter meget på kvalitets produkter, som har et moderne men tidsløst design. Og denne kombination har været en stor succes! Så næste gang du står og mangler en ny lækker taske, punge, clutch eller andet, så overvej lige, om ikke det skulle være et produkt fra danske Adax :)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Adax punge og Adax tasker online – Stort udvalg til gode priser, 10.0 out of 10 based on 2 ratings