Yes du læste rigtig. Det er muligt at vinde den lækre Mulberry Bayswater ved at klikke på linket herover. Konkurrencen kører frem til 16. Juni 2012, hvorefter det ikke længere er muligt at deltage. Så skynd dig at deltage før det er for sent.

Mulberry er kendt for at designe super lækre tasker af høj kvalitet. De fleste tasker er lavet i ægte læder, som er af den bedste kvalitet. Taskerne inkl Bayswater er stilrene i designet, og de ligger i den høje prisklasse. Foreksempel koster en Bayswater 6500 kr, hvis du køber den direkte på Mulberry.com, eller hvis du besøger en autoriseret Mulberry forhandler.

 

>>> Vind Mulberry Bayswater her <<<

 

Men selvom taskerne er dyre, så får du meget for pengene. Forarbejdningen af taskerne er helt i top, og de er gennemgået ned til mindste detalje, så de er uden fejl og i perfekt stand. Syningerne er meget anonyme, og det er taskernes design, som altid kommer i fokus. Simple men elegante designs, som tydeligt bære præg af, at Mulberry er luksus af højeste karakter.

Mange nævner Gucci, Dior, Louis Vuitton, Chanel, Fendi og Prada, når de skal finde drømme tasken, men Mulberry er et overset og undervurderet mærke. Piger og kvinder med interesse i mode kender med sikkerhed Mulberry, og Mulberry er formegentlig blandt deres drømme mærker, når de skal erhverve sig en ny designer taske, men den almene kvinde kender ikke mærket, og det er faktisk synd.

Du har med andre ord mulighed for at vinde, en super lækker kvalitets taske, som du med sikkerhed vil blive glad for. Og skulle du ikke vinde konkurrencen her, så snyd ikke dig selv for Bayswaters lækre design, men skynd dig ned til den lokale Mulberry forhandler køb et eksemplar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Vind en lækker Mulberry Bayswater , 10.0 out of 10 based on 1 rating